skip to Main Content

Espanya

Vídeos

(Sept. 15, 2021, 20:30. Auditorio Eduard Toldrà, CMMB)

Considerat pels crítics especialitzats com un guitarrista virtuós, de tècnica impecable i extrema sensibilitat, capaç de captivar tot tipus de públic en els seus concerts, Guillem Pérez-Quer és un concertista reconegut internacionalment, amb dilatada trajectòria, que ha actuat en els més importants auditoris del món. Intèrpret virtuós, d’extrema sensibilitat, va estudiar amb grans mestres: Juan Fco. Garrido, Óscar Cáceres, Leo Brouwer, Betho Davezac, Eli Kassner i la gran guitarrista Maria Luisa Anido -alumne de Miquel LLobet i una de les hererves de l’Escola Tàrrega- qui el considerà un dels seus millors alumnes.

Guanyador de prestigiosos premis com el Concurso Manuel de Falla de Interpretación i el XXV Concurs Internacional Maria Canals, entre d’altres. Té tres discs publicats amb President Records Ltd. (Londres). És sovint sol·licitat per a impartir classes magistrals arreu del món i ha format part del jurat de nombrosos concursos internacionals (Mèxic, Costa Rica, Canadà, Itàlia, França, UK, Colòmbia, Xèquia, Xile, EUA, Bòsnia-Herzegovina, Xina, República de Kirguistàn…)

Cal també destacar la seva excel.lent tasca docent com a Cap del Departament de Guitarra del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Back To Top